Dagens ridpass

Det var typ kaos i ridhuset idag när jag skulle rida. På ena sidan var det hinder på varje liten kvadratmeter och på den andra var träning för KG svensson. Eftersom att man inte är i vägen för de som rider lektion så var vi några stycken som skulle dela på den ytan som var full med hinder. Det blev alltså inte ett jättebra pass idag men Delizia kändes väldigt bra ändå. Mer loss än på länge så det var superskönt.
 
Dessutom var hon ett litet krutpaket, härligt med energi! Allt blir så mycket lättare om hästarna har egen motor så att man inte behöver sitta och kämpa för att hästen ska gå framåt. Oftast kommer viljan att röra sig framåt tillsammans med lösgjordheten, det hänger ihop som en liten cirkel. En ond sådan om man inte är på rätt sida dock. Jag och Delizia börjar i alla fall att komma in i den härliga biten av den nu, självklart finns det alltid alltid saker att jobba på men grunden kommer mer och mer nu.

Kommentarer
» Anonym

Tycket det låter jobbigt att vara dressyrryttare på runsten:-) Nu vet jag inte var ni bor, men finns det inga andra fullservice-stall nära er? Norr om stan finns det ju flera stycken.

Svar: Jo det börjar bli väldigt jobbigt nu. Om allt går som planerat så flyttar vi i början av april. Vi bor söder om stan och här finns det inte alls lika många stall som norr om stan.
Natalie Ekroth

2013-03-06 06:14:29
» Anonym

Spännande, var ska ni flytta?

Svar: Ekeby :)
Natalie Ekroth

2013-03-06 11:14:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback