Tröttsamt

Jag blir så less på att det är hoppträning VARJE dag just nu. En liten volt, till storlek av en kollektingring, har vi att rida på. Det funkar inte. Får börja åka till stallet vid 10-tiden på kvällarna framöver så att vi kan nyttja ridhuset. Jag kan inte säga tillräckligt många gånger hur mycket jag längtar till våren. Bar mark, ljusa kvällar och möjlighet att rida på volten.

Trängdes i alla fall en kort stund på den lilla volten, sen gav jag upp och skrittade av ute.


Kommentarer
» Anonym

Finns det inget annat ställe i närheten som mer plats för dressyrryttarna än vad Runsten har?

Svar: Eftersom att Delizia är en häst som behöver rutiner så är vi inte så intresserade av att stå på ett kollektivt stall då det oftast blir fodring olika tider och så vidare. Så det finns inte så många alternativ då faktiskt! Jättetråkigt!
Natalie Ekroth

2013-02-22 22:00:33
» Anonym

Ekeby?

Svar: Jo vi har tänkt på Ekeby men där är det också väldigt mycket folk de tider man är i stallet på vardagar. Men det är absolut ett alternativ om vi bestämmer oss för att flytta.
Natalie Ekroth

2013-02-23 10:06:23
» Anonym

Rutiner är väl viktigt för alla hästar, det är oftast vi människor som är lite bekväma när det gäller kollektiv.
Söderby är ett stall att rekommendera, då det är lite hinder och hinder fria dagar + få ekipage i ridhuset alla timmar på dygnet.
Ordning och reda på allt.

Svar: Jo det är sant men vissa är ju känsligare än andra för förändring. Tack för tipset!
Natalie Ekroth

2013-02-23 19:59:32
» Ingela

Kom till oss på Jursta! Det skulle va jätte kul.Det funkar bra med rutiner och ridhuset är det sällan hinder ivägen. Jag förstår att det måste va jobbigt att inte kunna rida i hela ridhuset, utan att få hålla till i ett hörn. hoppas att det löser sig :)

Svar: Ja mamma frågade om det fanns plats sist vi va där och red för Roggan, men det är fullt. Ja det är ganska frustrerande!
Natalie Ekroth

2013-02-23 23:29:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback